Відома українська телеведуча та журналістка Марічка Падалко поділилася дуже важливими новинами у соціальній мережі. Вона показала унікальні кадри та розповіла про те, що відбувається на фронті, і не тільки.

Цю інформацію Марічка Падалко надала на своїй сторінці в Instagram.

«Українські воїни підняли наш прапор у звільненому селі Новоселівка на Донеччині (відео 1) Успішний наступ ЗСУ в напрямку Луганщини триває. Сталінське «ні шагу назад», яким керуються окупанти в Лимані, з кожним днем збільшує ймовірність повного розгрому угрупування росіян, що засіло в цьому донбаському містечку. Так ситуацію, як зображено на карті станом на цей час, бачить австрійський військовий аналітик Том Купер (фото 2) Про те, що росія далі втрачає захоплені території України, наповну вже верещить головний російський пропагандист (відео 3) «Війна закінчиться через 3-3,5 місяці після звільнення Луганська чи Донецька» - вважає радник голови офісу президента Михайло Подоляк (відео 4)», - поділиласяь легендарна журналістка.

Крім цього, Марічка розповіла про те, що в росії продовжується мобілізація та показала унікальні кадри. А найважливіше те, що одна з важливих військових осіб США спрогнозувала те, що ЗСУ зайдуть до Криму вже 2023 року.

Марічка Падалко, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

«Екс-командувач військами США в Європі Бен Ходжес прогнозує, що ЗСУ увійдуть в Крим в 2023, а до кінця цього року відтиснуть росіян на кордони 23 лютого Хроніки російської мобілізації: автобуси і надалі рушають із мобілізованими в різних регіонах росії, і деякі родичі цих потенційних смертників вже на межі нервового зриву (відео 5), а в окремих чоловіків здають нерви від самої думки про поїздку в Україну: в Москві 39-річний чоловік стрибнув з 9 поверху (відео 6). За словами родичів, у жертви почалася депресія після оголошення мобілізації, хоча отримати повістку він не встиг»

Як раніше повідомляв портал "Знай", Марічка Падалко згадала лихі 2000-ті та перші кроки в кар'єрі.

Нагадаємо, Марічка Падалко показала послання України для "нових" російських окупантів.