Україна вже не буде стримувати себе у разі повторного вторгнення військ з боку Білорусі. Отримають відповідь, якої ніхто не очікував.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки України Олексій Данилов в інтерв'ю "Сьогодні".

Цього разу в черговий раз мова зайшла про Білорусь, і можливу загрозу вторгнення військ Олександра Лукашенка на територію України. Самопроголошений президент не так ризикуватиме, адже знає, що з нинішнім озброєнням Україна це просто так не залишить.

Олексій Данилов, фото: скріншот із відео

"Ми розуміємо, що Путін щодня тисне на Лукашенка , щоб той почав збройну агресію з боку Білорусі. Нам усе відомо. Навіть нещодавня зустріч у Сочі була на цю тему", – зауважив Олексій Данилов.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

Саме тому секретар РНБО впевнений у тому, що лідер сусідньої з нами держави просто відмовить диктатору путіну і не зробить цього. Однак, якщо останні проблиски світлого розуму все ж таки його покинуть, і з боку Білорусі будуть йти війська, тоді на нього чекає вкрай неприємний сюрприз.

"Але якщо з боку Білорусі йтимуть війська, як це було 24 лютого, вони отримають таку відповідь, на яку не розраховували", – наголосив секретар РНБО.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео

Варто зазначити, що раніше моніторингова група "Білоруський гаюн" зазначила, що Білорусь почала готуватися до масштабного прийому військових ешелонів із Росії. Крім того, найближчого місяця на них чекає підготовка до мобілізації на випадок війни, що також є незвичайним знаком.

Що б вони не вирішили, одне достовірно давно відомо – Україна вийде переможцем із цієї війни, і поверне назад усі незаконно вкрадені території.

Кордон з Білоруссю - фото Державна прикордонна служба України

Нагадаємо, що "Кухар" путіна пригожин визнав, що ППК "Вагнер" створено спеціально для війни в Україні ще у 2014 році .

Раніше повідомлялося, що посольство США закликало своїх громадян негайно залишити Росію .

Також радник ВП Подоляк порівняв мобілізацію в Росії та в Україні .