Ті, хто отримав повістку, самі не виконали своїх обов'язків з військового обліку, не повідомили у військовий комісаріат про зміни в сімейному становищі або про зміну місця роботи.

На росії, після оголошення путіним мобілізації, повістки принесли навіть інвалідам першої групи. А також людям, які мають бронь від армії. Проте комісар одного з військоматів записав звернення, у якому зазначив — помилково мобілізовані самі винні у тому, що їм принесли повістки. Відео звернення з'явилося у тг-каналах в мережі.

Комісар рф. Фото: скриншот з відео

Марат Усманов, комісар алтайського військомату зазначає, що ті, кому помилково прислали повістки самі винні.

Дуже багато обурені через те, що повістку отримують громадяни, які мають право на відтермінування. Це стало імовірним через те, що громадяни самі не виконали свої обов'язки з військового обліку. Вони не повідомили у воєнний комісаріат зміни у сімейному стані, зміни в місті реєстрації, та роботи. Частина кадрових робітників підприємств, організацій у військовий комісаріат призначення громадян про посади, які належить бронюванню. - розповів рашиський комісар.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що куди відправлять першу партію "гарматного м'яса" путіна: намагаються взяти кількістю.

Як повідомляв "Знай.ua" посольство США закликало своїх громадян негайно покинути Росію

Також "Знай.ua" інформував, що у Міноборони розповіли, як відбувається підготовка до зимового сезону для ЗСУ: дефіцит форми пообіцяли прибрати.