Глава Чечні Рамзан Кадиров уявив із себе неймовірно цікаву людину, і продовжує вдавати, що санкції ніяк не позначаться на ній.

Нову посаду глава TikTok країни опублікував у власному Telegram-каналі, де регулярно висловлюється на різні теми, які стосуються України. Він досить суперечливий у своїх словах, оскільки постійно дорікає путіну в його діях, але при цьому бажає досягти успіхів в Україні.

Рамзан Кадиров, фото: вільне джерело

Цього разу мова йшла про санкції, які запровадила Нова Зеландія. Він наголосив одразу, що у нього там нічого немає, і вона взагалі далеко перебуває, тому це ніяк на ньому не позначиться. Однак пропагандисти чомусь ніяк не можуть усвідомити того факту, що вони перебувають у повній ізоляції, і вже ніколи не виберуться з цієї ями. Кожні нові обмеження ламають їх, хоча методика Кремля не визнавати цього.

"Щоб усі країни могли дружно вислужитися перед США, оголосіть одночасно одного дня найжорсткіший пакет санкцій проти мене! Усі країни відразу. Нехай це буде Міжнародний день санкцій проти Кадирова. І я його відзначатиму!" - намагається невдало пожартувати голова Чечні, але ідея хороша. Не можна допустити, щоб такі, як він, покидали межі своєї недодержави.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

санкції

Також, Рамзан Кадиров продовжує вдавати, що його навпаки все влаштовує, тому що його нібито боїться весь світ. Однак це зовсім не так. Санкції вводяться не через страх, а щоб не допустити подібну агресію в майбутньому, і дати таким, як він усе усвідомити. Але, мабуть, це невиліковно.

"Ви не уявляєте, яке це приголомшливе почуття: знати, що вихідця з невеликого чеченського села бояться величезна країна-агресор та його супутники. І вони нічого не можуть вдіяти з цим страхом, а лише малювати папірці. Я не жартую: чим більше санкцій, тим більше я кайфую! - каже він наприкінці.

Кадирівці, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Соловйов закликав розстріляти військкомів: паніка серед пропагандистів ще ніколи не була такою

Раніше повідомлялося, що Казахстан зобов'язався видавати ухилістів, що втекли від мобілізації: "гарматному м'ясу" не сховатися

Марк Фейгін також передбачав введення військ НАТО в Україну, але для цього путін повинен зважитися на крайній крок .