Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що росія нібито може знищити західну армію та перемогти Україну, якщо залучить до війни співробітників силових структур - ФСБ, ФСТ, СЗР, ФСВП, МНС, прокуратури, митниці та Слідчого комітету.

Поки всі росіяни рятуються від часткової мобілізації, шукаючи будь-які способи уникнути смерті через хворі ідеї диктатора путіна, Кадиров будує плани щодо "завоювання" України и всього Заходу.

Рамзан Кадиров, фото: вільне джерело

Чеченець упевнений, цього можна досягти, оскільки в росії є колосальний штат співробітників різних відомств, яких можна залучити до війни. За його словами, у такому разі потреби в резервістах на передовій не буде.

"Разом із силовими та військовими відомствами - це приблизно 5 млн осіб, які регулярно здають спортивні нормативи. Якщо залишити 50% співробітників на службовому посту, то друга їх половина в кількості 2,5 млн осіб знесе будь-яку західну армію. І резерв не знадобиться", - зазначив Кадиров.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Варто зазначити, "Дон-дон" нещодавно заявляв, що у Чечні мобілізація не проводитиметься, оскільки вона вже "перевиконала план". Втікачів і тих, хто не хоче вмирати в Україні, він називає боягузами та зрадниками.

"Так, можливо, є і вина нашої держави, яка дозволила західній пропаганді пустити свої щупальця і ​​розбавити патріотичне виховання. Але все одно справжній чоловік повинен мріяти здійснити подвиг", - запевняє Кадиров.

Танки окупантів. Фото: скриншот telegram

Раніше ми писали про те, що в Чечні зростають бунти через нову порцію "гарматного м'яса": матері молодих хлопців благають Рамзана Кадирова зупинитися

Як повідомляв Знай.ua, Рамзан Кадиров повстав проти путіна? Ніякої мобілізації в Чечні не буде

Також портал Знай.ua писав, що Рамзан Кадиров спробував налякати українців новим етапом війни, але вийшов черговий ролик у TikTok: "Колишні дії здадуться дитячими витівками"