Стало відомо про те, чим займуться Збройні сили України після того, як буде звільнено Херсонську область. Ніхто не забуває про наших людей на окупованих територіях і герої підуть далі.

На цьому наголосив відомий український військовий експерт Олег Жданов під час нового інтерв'ю.

Він вирішив зазирнути у майбутнє, як це люблять робити фахівці у військовій сфері, та передбачав наступні кроки української армії на фронті. Плани грандіозні.

Олег Жданов. Фото: скриншот Youtube

Після того, як Херсонська область знову буде під рідним прапором, у Збройних сил України буде одразу два варіанти подальших дій - звільнення Мелітополя, або наступ на Луганському та Донецькому напрямках.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Мелітополь, на мій погляд, важливіший. Тому що він є ключем до багатьох питань. Якщо ми йдемо на Мелітополь і розвиваємо успіх, то ми підходимо до воріт до Криму, перерізаємо сухопутний коридор у Крим для Російської Федерації та перекриваємо Північно-Кримський канал "І є шанс, якщо піти зустрічним ударом від Запоріжжя на Мелітополь та з Дніпра на Мелітополь, що Запорізька АЕС вийде у нас в оточенні. Чотири завдання вирішує місто Мелітополь", - пояснив експерт.

ЗСУ. Фото: скрін youtube

На Запорізькому напрямку, а саме у Мелітополі, зараз знаходиться третій армійський корпус окупантів. До цього окупанти там почали накопичувати свої батальйони, які ЗСУ регулярно розносять ракетними ударами. Тим самим бойова здатність путінської орди знижується, і звільнити цю територію буде простіше.

"Єдине, що на сході України нам доведеться застосовувати більш традиційні способи ведення війни. Нам доведеться атакувати супротивника, який займає оборону. Ось у цьому буде відмінність. Тут вони не мають такої лінії оборони вздовж Дніпра і ми можемо маневрувати. А там буде позиційна оборона". , яка сформувалася вже не один місяць, важче її прориватиме", - підсумував Олег Жданов.

Нагадаємо, що Олег Жданов розповів, як дії путінської армії в Ізюмі позначаться на постачанні зброї .

Раніше повідомлялося, що експерт розповів, як далеко треба відкинути росіян, щоб Харків та Миколаїв спали спокійно.

Також, вдалий контрнаступ ЗСУ на Харківщині: як нові стандарти допомагають трощити ворога