Продовження бойових дій в Україні може вкрай погано закінчитися. Проте, не для ЗСУ, а для окупантів. Вони не спроможні захопити нашу з вами батьківщину.

На цьому наголосив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скибіцький у своєму новому інтерв'ю для видання "Kyiv Post".

Якщо диктатор путін наважиться запровадити загальну мобілізацію, це буде сильним ударом по його режиму. Це позначатиме те, що російська "спецоперація", як вони називають війну, не досягла бажаних результатів. Тобто, друга армія світу не зуміла досягти успіхів. Народ збунтує через це, адже тепер Кремль спробує відправити їх.

Вадим Скібіцький. Фото: скрин відео

"На сьогоднішній день ми почали збирати інформацію - дуже підвищилася така мобілізаційна інформаційна риторика в Російській Федерації. Зюганов та інші російські політичні діячі говорять про те, що так дійсно йде війна, і що російська армія не може впоратися, потрібно оголошувати війну та мобілізацію. Знову При цьому вони кажуть, що ми вестимемо війну не просто з Україною, а з НАТО і США, тому що вони воюють на боці України», - зазначає Вадим Скибицький.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Мобілізація в Росії, фото: скріншот з відео

Путінська росія чудово розуміє той факт, що для захоплення всієї території України, що є основною метою диктатора, йому рано чи пізно доведеться підключати додаткові ресурси. А ось оголошення загальної мобілізації зіграє лише на руку Україні, оскільки це вважатиметься вже повноцінною війною і підніме протестні настрої в Росії. При цьому ніхто не захоче йти вмирати заради імперії путіна.

Ми провели аналіз російського соціуму і бачимо, що в основному підтримують війну режиму Путіна люди, яким за 50 років не підуть воювати. Піде воювати молодь – 20-30 років. цієї кровопролитної війни" – продовжує представник ГУР МО.

Рoзбитий танк окупантів. Фото: Telegram

Ресурс путіна давно вичерпано, і продовження бойових дій обернеться для нього повним крахом.

Нагадаємо, що одесити мало не побили зрадницю, яка знімала військові об'єкти: скрутили і не випустили з автобуса

Раніше повідомлялося, що Олексій Данилов розповів, як ЗСУ при контрнаступі ламають усі стереотипи про закони війни: у НАТО ніколи такого не бачили

Також, колаборант з Херсона Кирило Стремоусов лякає городян "нацистами, що наближаються"