Стало відомо нове підтвердження того, що українські військові продовжують професійно трощити російських окупантів. На цей раз вдалося розбити елітний підрозділ, який призначався для оборони Москви.

Про це повідомили експерти з британської розвідки, опублікувавши дані на сторінці Міністерства оборони Великобританії у соціальних мережах.

За їхньою інформацією, виведені за останній тиждень з Харківської області частини російських військ перебували в 1-й гвардійській танковій армії. Її у Кремлі визначили на випадок, коли розпочнеться війна з НАТО, а також для оборони столиці – Москви.

Вона підкорялася Західному військовому округу, і зазнала колосальних втрат на початковому етапі вторгнення. Після невеликого етапу відновлення їх знову відправили до Харківської області, де їх знову зустріли Збройні сили України. Вони ні на що не здатні, і це безглуздо заперечувати.

Британська розвідка, фото: Twitter

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"1-я гвардійська танкова армія була однією з найпрестижніших російських армій, виділена для оборони Москви і визначена для проведення контрударів у разі війни з НАТО. З сильним занепадом 1-ї гвардійської танкової армії та інших формувань Західного військового округу звичайні сили Росії призначені для протидії НАТО серйозно ослабли. Ймовірно, Росії знадобляться роки, щоб відновити цей потенціал", - йдеться у зведенні.

Цікаво, яким чином вони намагалися захищати свою територію у разі війни з НАТО, яка поки що не планується. Мабуть, погрожували б ядерною зброєю, адже на інше вони й не здатні.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що пропагандисти отримали нову методичку після провалу на Харківщині

Раніше повідомлялося, що Олексій Резніков розповів, яке майбутнє чекає на Україну вже найближчим часом .

Також Володимир Зеленський розповів про переговори з агресором .