Відомий український активіст і журналіст Володимир Золкін поділився подробицями того, як йде співпраця з росією щодо обміну тіл загиблих у війні.

Розповів він це під час одного зі своїх інтерв'ю.

Багатьом цікаво, які нюанси є під час обміну тілами загиблих військовослужбовців між Україною та Росією. Чи висувають вони якісь умови, чи влаштовують як завжди провокації.

Володимир Золкін

"Росіяни іноді віддають нам тіла в такому стані… таке враження, що росіяни спеціально чекають, поки тіла почнуть розкладатися. Наші хлопці, коли їх одержують, просто непритомніють від запаху", — сказав він.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Українська сторона відразу передає тіла загиблих в Україні російських злочинців їхнім родичам. Все для того, щоб вони могли по-людськи з ними попрощатися. Навіть незважаючи на те, що вони прийшли та створили на нашій землі, добро серед української сторони перемагає. На відміну від самих окупантів.

Тіла окупантів, фото: скріншот з відео

" Що там роблять з ними в Росії далі - не маю жодного поняття" , - додав Володимир Золкін.

До речі, іноді від російської сторони надходять закиди в тому, що під час обміну полоненими їх окупанти з пораненнями, або поранені. Зі 100% ймовірністю можна відразу відзначити, що це виглядає безглуздо з їхнього боку. Особливо, якщо брати до уваги те, звідки вони повертаються.

"Бо вони були на війні. Ідіоти. Вони були на війні. Ці полонені отримали ці каліцтва в результаті військових дій, а не внаслідок того, що їх тут "били та били", - підсумував Володимир Золкін.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що держава-терорист звинуватила Україну у своїх методах: Подоляк пояснив, чому це нахабна брехня

Раніше повідомлялося, що російські пропагандисти до кінця днів житимуть, озираючись - симоньян розповіла, без чого навіть ніс не висовує на вулицю

Також українські захисники тримаються під шаленим артилерійським вогнем: Валерій Залужний повідомив про ситуацію на фронті