У Мелітополі дівчина прийшла подавати документи на вступ до педагогічного університету, замість того ледь не потрапила до борделю, встигла записати розмову з окупантом.

Одна з абітурієнток, не розгубилася та записала розмову з пропозицією вступити на контракт, а гроші заробити надаванням інтимних послуг. Їй запропонували робити масажі, у масажному салоні та солярії. Пропозиція надійшла від так званого "проректора" від рашистів.

Спочатку "проректор" розповідає, що бюджетних місць надто мало, на одне - 4 людини, а потім пропонує контракт. Щодо того, де дівчині взяти гроші пропонує невибагливу роботу у сфері послуг.

Це не складна робота, тебе швидко навчать. Дівчата масаж навчилися робити за два дні... Не хвилюйся, місто в нас маленьке, але постійних клієнтів достатньо, - пропонує дівчині окупант.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Абітурієнтка записала пропозицію до інтимних послуг за вступ до вишу. Фото: скриншот з відео

Коли ж дівчина просить час, щоб подумати, то він каже, що "бажаючих" дуже багато, і часу на роздуми нема.

Раніше у ЗМІ Мелітополя з'являлася інформація про відкриття у Мелітополі у студентському гуртожитку масажного салону та солярію, який курирує призначений Є.Баліцьким псевдоректор Андрій Чуйков, колишній підполковник та старший викладач Університету Внутрішніх Справ.

Нагадаємо, ми писали, що окупанти тікають з Херсону, після підриву мостів ЗСУ - у Мелітополі не дочекаються.

Як повідомляв "Знай.ua" підготовка до втечі офіційно розпочалася: російські окупанти екстрено вивозять рідних із Мелітополя.

Також "Знай.ua" інформував, що литовський депутат потролив росіян, які хочуть отримати туристичну візу.