І чергове поповнення обмінного фонду для українців, який може стати в нагоді найближчим часом. Громадянин республіки Тива намагався пояснити своє перебування в Україні, але аргументів не знайшлося.

Про це стало відомо завдяки новому допиту, який провів український активіст та журналіст Володимир Золкін у своєму YouTube-каналі.

Хлопець виявився досить віруючим – буддистом. Він постійно повторював у тому, що це більше про філософію, яка свідчить, що треба оберігати всіх від зла, і навіть яка передбачає, що людина ні шкодити живим істотам.

Полонений окупант, фото: скріншот з відео

Мабуть, цей метод не працював із Україною, і місцевими жителями тут. Оюн Санчаа постійно твердив, що цивільних не чіпав, ліквідували лише військових, що також суперечить його вірі.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

В Україну він прибув відносно недавно - у червні, і вже за кілька тижнів потрапив у полон. Прийняв рішення їхати воювати самостійно, і провиною усьому пропаганда путіна, він цього навіть не заперечує.

"Та ось, знаєте, постійно в соціальних мережах та телевізорі показують, що є нацисти, які вбивають мирних жителів України. Грабують. І руйнують пам'ятники Великої вітчизняної війни. Чесно, не знаю. Нацистів я не зустрів. Зустрів мирних жителів, зруйновані міста, села" - каже чоловік із республіки Тива.

Полонений окупант, фото: скріншот з відео

Він вважає, що це зробили не нацисти, які прийшли з росії. Крім того, він навіть не зміг дати визначення цього терміну. Ось із ким доводиться воювати Збройним силам України.

Володимир Золкін йому гранично пояснив, у чому вина Росії та чому це необхідно сьогодні зупинити. Чи усвідомив він хоч щось - питання вже сумнівне. До речі, своєї історії та своєї батьківщини він також не знає.

Нагадаємо, що російські окупанти порадували ЗСУ видовищною самоліквідацією: премія Дарвіна знайшла своїх лауреатів

Раніше повідомлялося, що литовський депутат потроїв росіян, які бажають отримати туристичну візу

Також артилеристи ЗСУ продемонстрували неймовірну міць на полі бою: під ногами окупантів палає земля