Олександр Лукашенко, мабуть, передумав наступати на Україну, і продовжує віддавати путіну залишки своєї техніки та боєприпасів.

Про це повідомив в ефірі "FreeДом" військовий експерт Олег Жданов.

За його словами, загроза наступу білоруської армії в Україну тепер зведена до мінімуму, і причина в дурості та довірливості диктатора Лукашенка.

Олег Жданов. Фото: скриншот Youtube

Він прийняв рішення віддати військову техніку та боєприпаси Росії, що значно знижує їхню наступальну здатність.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Що стосується білоруської армії, то загроза залишилася на тому ж рівні. Навіть можна сказати трохи знизилася. Чому? початком війни ніхто патрони не роздає. Навпаки патрони збирає, щоб акумулювати та використовувати їх у бойових діях. А навчання тривають щотижня", - заявив військовий експерт.

Білоруські військові. Фото: скрін youtube

Тепер білоруська армія залишиться без цього, і вчинок вкрай дурний. Росія від початку повномасштабної війни в Україні значно послабшала, і тепер у них не вистачає ресурсів навіть для себе. Тобто навіть якщо сильно захочуть допомогти Білорусі вони не зможуть. Країна приречена через політику Лукашенка на дружбу із путіним.

Військова техніка в білорусі. Фото: Youtube

Чутки про те, що на нас чекає черговий наступ на столицю, ходять останні кілька місяців. Розвідка зазначає, що ймовірність такого найближчим часом вкрай мала, оскільки на кордонах не зосереджено батальйонів військ.

При цьому, якщо вони якимось способом і наважаться це зробити, нічого не вийде. Вони не зайдуть так далеко, як вдалося це зробити наприкінці лютого, оскільки ЗСУ врахували всі помилки, і зміцнили свої позиції на кордонах.

Нагадаємо, що спецоперація "задушити путіна": чиновники з Кремля скучили за яхтами в Європі, і намагаються домовитися про кінець війни

Раніше повідомлялося, що Сергій Притула та Ігор Лаченков показали, заради чого українці зібрали 600 мільйонів гривень: набагато ефективніше за Байрактори.

Також пропагандист Соловйов знову "ущемився" через країни Балтії: після України обіцяє війну Естонії, Латвії та Литві