У Кремлі знову намагаються боротися зі своїм же народом. На цей раз хочуть заборонити бот, який допомагає знайти полонених окупантів.

Справа в тому, що на адресу Telegram надійшов новий припис від Роскомнагляду, і вони вимагають видалити назавжди бот під назвою "Ищи своих".

Саме за його допомогою рідні окупанти можуть знайти інформацію про близьких, які потрапили в полон. Або ж дізнатися про їхню загибель.

Депутати Держдуми, фото: РИА Новости

На думку людей із Кремля цей ресурс заважає, і причина у розкритті особистих даних російських військовослужбовців. Також вони спираються на канали, які на думку Роскомнагляду можуть публікувати неправдиву інформацію про втрати російських військ. Тобто вони бояться, що люди дізнаються всю правду і почнуть бунтувати.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

"У передбачений законом термін зазначені ресурси видалено не було, у зв'язку з чим щодо Telegram до суду надійшов протокол за ч. 2 ст. 13.42", - зачитав матеріали справи суддя Тимур Вахромєєв.

Полонені орки. Фото: Telegram

При цьому, якщо Telegram відмовиться це робити, то їм загрожує штраф у розмірі 4 мільйонів рублів. Чергові залякування, які не обвінчуються успіхом. Приховати їхні злочини та поразку не вдасться. Тому можуть навіть не намагатися.

путін. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що станом на 16 серпня 2022 року минулої доби Збройні сили України знищили 4 танки, 11 бойових броньованих машин та 4 артилерійські системи. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ. Особовий склад окупантів втратив ще 150 осіб, і тепер втрати становили 43 900 осіб.

Нагадаємо, що окупант зателефонував додому синові, і зізнався у безпорадності "другої армії світу"

Раніше повідомлялося, що таролог Людмила Хомутовська побачила Донецьк у складі України вже за рік, а День незалежності пройде зі сльозами на очах .

Також, Михайло Подоляк пояснив, доки Україна воюватиме