На Донбасі точним ударом ЗСУ було ліквідовано російського пропагандиста і за сумісництвом найманця, відомого як "500" або "Білий". Він вів канал Grey Zone у Telegram та активно пропагував війну, розв'язану Кремлем. Інформацію про загибель пропагандиста опублікували у мережі інші окупанти.

Найманець був ліквідований у тимчасово окупованій попасній. Судячи з повідомлень інших окупантів та пропагандистів, саме ЗСУ та HIMARS забезпечили йому путівку прямісінько до Кобзона.

HIMARS. Фото: скрін youtube

"На жаль, інформація підтвердилася. Власник каналу Grey Zone, відомий як 500-й, позивний Білий, потрапив під удари HIMARS у Попасній. Нам важко про це говорити, але через добу боротьби за життя наш дорогий друг і брат пішов", - йдеться у повідомленні. в одному із повідомлень.

Повідомлення про загибель пропагандиста. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Варто зазначити, що останній пост у своєму Telegram пропагандист виставляв 13 серпня, а вже наступного дня українські захисники завдали удару штабу "вагнерівців". Не можна виключати, що найманця було ліквідовано разом з іншими окупантами.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Невзоров розповів, як путінські війська із СІЗО готові померти за диктатора та пральну машинку: "Пузаті дідки антисанітарного вигляду".

Також наш портал інформував, що Подоляк підрахував, що росія по громадянських українцях б'є у 73 рази більше, ніж по військових: "Терор населення".

Крім того, наш портал інформував, полонений окупант надивився телевізора, і вирушив воювати через "тиранію Києва" народу Донбасу: "У православних є таке поняття".