Росіяни завдали понад 22 тисячі ударів по цивільних об'єктах в Україні. І лише 300 ударів були по військових.

Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Twitter. Він підкреслив, що така війна називається знищенням та терором.

Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube

Війну якого типу веде Рф? Статистика невблаганна. З початку повномасштабної агресії 🇷🇺 завдала 22 тис. ударів по цивільних об'єктах. І всього 300 ударів – по військових. У 73 рази менше. "Спецоперація"? Демілітаризація? Ні. Банальне знищення інфраструктури й терор проти населення написав Михайло Подоляк.

Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також Михайло Подоляк зазначає, що путін грається з вогнем на ЗАЕС. За словами Подоляка, кремль вірить, що "керує ризиками", але припускається грубих помилок. Росіяни не мають персоналу, порушують протоколи безпеки, а ru-армія постійно влаштовує провокації. "Контрольований" ядерний шантаж може обернутися великою катастрофою, впевнений Подоляк.

У останньому зверненні президент України Володимир Зеленський також закликав об'єднати зусилля всього світу, щоб зупинити росію.

Нагадаємо, ми писали, що переговори з росією на сьогоднішньому етапі війни призведуть до поразки України та Європи - Подоляк.

Як повідомляв "Знай.ua" Михайло Подоляк натякнув окупантам, що "бавовна" у Криму - це лише початок: "Карма знайде скрізь".

Також "Знай.ua" інформував, що в ОПУ розповіли, чи плануються переговори з терористами та про кордони України 1991 року.