Відомий український астролог та таролог Яна Езотеричка вирішила подивитися, що відбувається сьогодні у Кремлі, і чи чекатиме нам незабаром переворот.

Про це вона розповіла на своєму YouTube каналі, де регулярно викладає нові ролики з прогнозом того, що ж відбуватиметься найближчим часом.

Цього разу їй стало цікаво, і народу найімовірніше теж, які на сьогоднішній день настрої у Кремлі. Там, де ухвалюються всі найважливіші рішення щодо України.

Астролог, фото: скріншот з відео

Розклад вийшов цікавим, і першою картою стало навчання. Хтось навчається чомусь, і є вона досить кармічною. Там зараз відбуваються такі процеси.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Наступна карта, вона показує те, що ви самі бачите: "Не бачу, що під ногами - дивлюся в небо". Тобто, багато процесів, вони не помічаються. Ми зараз про Кремль, про владу говоримо» - каже жінка. Третя карта показала якісь військові плани, вони досі намагаються розробити стратегію, але нічого не виходить, навіть намагаються використати магію.

Таро, фото: скріншот з відео

На полі бою вони продовжують відчувати свою слабину, адже карти показують воїнів, що падають, із заплющеними очима. Достукатися до своїх партнерів вони також не можуть, адже інші бояться міжнародних санкцій.

Скрін, відео You tube магія

"Вони бачать два розвитку шляху. Один сценарій - він проходить досить складно, сильно потрібно докладання зусиль. А інший сценарій, як завжди, знову-таки через ЗМІ, через якусь впізнаваність. Залучаються певні люди, зірки в даному випадку. Вони пропагують якийсь -то мир, і бажання дійти домовленостей. Їх справді пропонуватимуть" - підсумувала астрологиня.

Нагадаємо, що карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі зізналася, як побачила уві сні закінчення війни: названо можливі терміни

Раніше повідомлялося, що американський дипломат розповів, чому Україні важливо повернути Крим найближчим часом .

Також, бойовик із "ДНР" потрапив на церковне свято в полон до ЗСУ, і того ж дня дізнався про загибель сина на війні