Глава Чеченської республіки та за сумісництвом головний тіктокер росії Рамзан Кадиров відправляє в Україну нову партію "гарматного м'яса". Відео навантаження найманців він опублікував у своєму telegram-каналі.

У росії ходить багато легенд про так званих "кадировців" і про їхню бойову силу. Втім, зустріч бойовиків Рамзана Кадирова на полі бою з ЗСУ показала, що вони нічим не особливі, а в деякі моменти навіть жалюгідні. За час війни в мережі накопичилося багато відео, на яких "кадировці" вдають, що воюють, знімаючи тік-токи.

Рамзан Кадиров, фото: скріншот з відео

Так, стало відомо, що Рамзан Кадиров відправив в Україну партію свіжого "м'яса" у вигляді найманців, про що старанно прозвітував у мережі, мабуть, щоб задобрити кремлівського диктатора. При цьому зовсім недавно на війну вже відбула група "добровольців" із Чечні, але, мабуть, її дуже швидко "витратили".

Пост Рамзана Кадирова. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Черговий контингент добровольців виїхав сьогодні в зону проведення спеціальної військової операції на Донбасі з міжнародного аеропорту Грозного імені Героя Росії Ахмата-Хаджі Кадирова", - написав "гроза тіктоку" Кадиров.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Остап Бендер влаштував Майдан, а Лукашенко програв Зеленському на президентських виборах: російська пропаганда вибила останні мізки молоді.

Також наш портал інформував, Олексій Арестович назвав варіанти, хто стоїть за першими вибухами в Криму: у кожному з них путінський режим заляканий і слабшає.

Крім того, наш портал інформував, борець за "російський світ" став свідком злочинів окупантів, але пропаганда надто сильно зачепила мозок: "Я воюю за свою родину".