Українські захисники власноруч зібрали унікальну артилерійську установку. Запчастинами послужила трофейна техніка російських окупантів. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ на офіційній сторінці у соцмережі facebook.

Воїни ЗСУ часто знаходять оригінальний підхід до своєї справи та дивують винахідливістю і на цей раз не став винятком. Так, українські захисники спорудили свій варіант самохідної артилерійської установки. Для цього було використано техніку окупантів, яку вдалося захопити в бою.

Артустановка, створена бійцями ЗСУ. Фото: скрін facebook

"Українські воїни демонструють свою розробку, зібрану з трофейної російської техніки. Армійський тягач МТ-ЛБ + протитанкова гармата МТ-12 "Рапіра" = самохідна протитанкова артилерійська установка", - розповіли у Генштабі.

Зазначається, що всю проєктну та конструкторську роботу воїни зробили самостійно. Артустановка вже протестована, перебуває на передовій і "підсмажує" окупантів.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Всю проєктну та конструкторську роботу піхотинці зробили самотужки. Система вже протестована і перебуває в зоні бойових дій", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни в Криму зазнали найбільших втрат з часів Другої світової війни: їхня боротьба практично закінчена.

Також наш портал інформував, що російські окупанти визнали, що кремлівська пропаганда побудована на брехні: закликали родичів не дивитися телевізор.

Крім того, наш портал інформував, Остап Бендер влаштував Майдан, а Лукашенко програв Зеленському на президентських виборах: російська пропаганда вибила останні мізки молоді.