Росіяни знову довели, що їх цинізм перевищує людську суть. Стало відомо про один шокуючий випадок - батьки так хотіли нажитися на загибелі власного сина та отримати "гробові", що закопали в могилу чуже тіло.

Про це розповів російський журналіст Тимур Олевський в ефірі телеканалу FreeДом. Подробиці такі - в росії батьки військовослужбовця, який вирушив воювати в Україну, вирішили скористатися жахливою ситуацією і заробити трохи грошей.

імур Олевський в ефірі FreeДом, скріншот з відео

Схема була простою - поховати чуже тіло, видати його за рідного сина та отримати "гробові" виплати, які обіцяють сім'ям загиблих солдатів. Тільки от кровінушка "не вчасно" знайшовся в полоні в Україні.

Навіть після цієї новини вони відмовилися вживати будь-яких дій щодо його повернення додому, а все для того, щоб не повертати отримані гроші державі. Про це стало відомо від сестри того самого знайденого в полоні солдата.

Популярні новини зараз

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Окупанти у місті, фото з вільних джерел

"Пише сестра полоненого російського солдата, який перебуває в українському полоні. Вона пише до прокуратури — і це не схоже на скаргу, а схоже на крик про допомогу, — що батьки солдата отримали гробові гроші за те, що він загинув, за фальшивою, по суті, процедурою отримання результатів ДНК-експертизи, тому що її взагалі ніхто не проводив. Це була просто формальність, її мали проводити, їм навіть результатів не дали", - розповів журналіст.

Незважаючи на відсутність доказів смерті російського окупанта, його батьки влаштували похорон та вже отримали обіцяні "гробові" виплати.

"Їм привезли чиєсь тіло, вони його поховали, отримали гроші, а потім солдат знайшовся. Він виявився живим і перебуває в полоні. А вони не намагаються зробити нічого з цим, не звертаються до міністерства оборони, щоб уточнити його долю і витягнути його з полону, тому що пояснюють, що гроші вже отримані, і їх назад повертати вони не збираються", – заявив Олевський.

Раніше ми писали про те, що путін намагається закінчити війну в Україні з вигодою для себе, паніка в Кремлі досягає піку

Як повідомляв Знай.ua, боротьба продовжиться до останнього живого агресора: Швеція разом з партнерами почне виробляти зброю для ЗСУ

Також портал Знай.ua писав, що в Дагестані масово відмовляються від війни: впало вже безліч населення