Екстрасенс Альона Курилова за кілька років до початку повномасштабної війни знала про те, що вона буде, але ставила дату початку наступу на 2 березня.

Звичайно, жінка підготувалася до цього заздалегідь: продала бізнес на територіях, які зараз окуповані рф, продала машину і купила бус і, звичайно ж, захистила свій будинок обрядом.

Що ж скаже дворазова переможниця "Битви екстрасенсів" щодо кінця війни в Україні? Про це стало відомо у проєктв "Як ти?" з Григорієм Решетником.

Альона Курилова, фото: Знай.ua

"Я сказала, що день сонцестояння літнього виявить майбутнє. Я не побачила добра. Розклад був кривавий і недобрий. Тепер я чекатиму першого листопада. Не Гелловін вночі я робитиму розклад і подивлюся далі. Перемога буде складна і дуже великими силами і жертвами. Від нашого розуму, від наших сердець, від нашого добра залежить, як ми це зможемо пережити, але жити треба для дітей і майбутнього. Мене потрібно зрозуміти",- закликає Курілова.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Альона каже, що війна навчила її довіряти лише собі та своїм ближнім. Зараз вона мріє про мир і про те, як на ринку в її рідному українському Бердянську продавчиня її штовхатиме ліктем та вмовлятиме купити товар.

Нагадаємо, що путін намагається закінчити війну в Україні з вигодою для себе, паніка в Кремлі досягає піку.

Раніше ми повідомляли, що нумеролог Владислав Грицай сказав, коли треба повертатися до України та назвав дату перемоги.

Також стало відомо, що астролог Влад Росс анонсував визволення українських територій восени, Херсон знову повернеться додому