Український захисник поодинці прийняв бій із цілим відділенням російських окупантів і вийшов із нього переможцем. Про це розповідає Міністерство оборони України на офіційній сторінці у соцмережі facebook.

Гранатометник Дмитро бореться з російськими загарбниками на одному з найгарячіших напрямків та виконує свою роботу максимально якісно. Боєць згадав інцидент, коли одним махом відправив на концерт до Кобзона ціле відділення окупантів.

Боєць Дмитро. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Дмитро розповів, що виявився дуже близьким до загарбників і вони його помітили. Не гаючи дорогоцінного часу воїн ЗСУ вирішив діяти і зробив кілька точних пострілів з іноземного гранатомета М32 Milkor. В результаті вдалося ліквідувати всіх, а гранатомет став для нього справжнім другом, який урятував життя.

"Я опинився близько до рашистів, вони мене помітили. Не став чекати, а зробив кілька влучних пострілів. З того боку, коли забирали те, що від них залишилося, чув багато шмарклів, сліз і панічних криків — їх усіх убили", - згадав. боєць.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни в Криму зазнали найбільших втрат з часів Другої світової війни: їхня боротьба практично закінчена.

Також наш портал інформував, Андрій Єрмак передбачив ситуацію на фронті в найближчі кілька місяців, Україна має час до зими.

Крім того, ми писали, Олексій Арестович назвав варіанти, хто стоїть за першими вибухами в Криму: у кожному з них путінський режим заляканий і слабшає.