Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович вирішив висловитись про вибухи в окупованому Криму. Новина, яка заполонила весь інфопростір.

Про це він поговорив із російським правозахисником та журналістом Марком Фейгіним, з яким останні півроку разом обговорюють ситуацію на фронті.

Чоловік вважає, що вибух на аеродромі в Новофедорівці, а також знищення складу в окупованій Новоолексіївці, що в Херсонській області - це робота або українських партизанів, або "результат зневаги російськими техніки безпеки".

"Це покурили росіяни. Причому покурили у двох місцях відразу. Там же біля Генічеська, біля Новоолексіївки підірвали склади ще", - повідомив він.

При цьому цілком імовірно, що це українські люди, які не хочуть жити під "російським світом", почали боротися. Поки союзники готують нам далекобійні ракети, український ВПК та партизани не стоять на місці.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Вибух у Криму, скріншот з відео

Також одну з елітних армій росіян перегрупували ближче до міста Енергодар. Також маленьке угруповання знаходиться сьогодні на лівому березі біля Нової Каховки.

Олексій Арестович, фото: Instagram

"Це чотирикутник, який вирішує лише одне завдання. Він має заблокувати рух українських військ на Мелітополь. Це те, чого росіяни бояться як вогню. Тому що удар туди завалює всю оборону від Херсона до Маріуполя", - зазначає Олексій Арестович.

Найближчим часом, як каже співробітник ОПУ, у росіян під контролем залишаться лише Донецька та Луганська області, але все це ненадовго. Потім їх вигнати звідти буде неважко.

Нагадаємо, що ворог хотів зайняти українські позиції, натомість посів місце у пакеті: особливості роботи снайперів ЗСУ

Раніше повідомлялося, що ювелірна робота ЗСУ на Херсонському напрямку зробила росіян уразливими: залишилися без залізничного сполучення до Криму

Також, путін вже не той? Кирило Буданов розповів, чи справді росією керують двійники диктатора