Щодня ми все більше дізнаємося історій про наших захисників, і кожна з них вражає до мурашок. Вони знають свою роботу, і обов'язково досягнуть своїх цілей.

Історія одного з них з'явилася на сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook , де регулярно діляться подробицясм російської агресії в Україні.

Юрій Камочкін справжній патріот своєї країни. Він як і всi мріє повернутися до колишнього способу життя, але розуміє, що для цього спочатку потрібно позбавитися ворога. До речі, чоловік дослужився до начальника відділу зв'язку та інформаційних систем регіонального управління, що викликає лише почуття гордості.

"У житті мені дуже пощастило, тому що на моєму шляху завжди траплялися порядні люди і справжні професіонали своєї справи. як забезпечити надійний зв'язок” – каже Юрій.

У Збройних силах України він уже понад 29 років і мріяв про це з самого дитинства. Військовий завжди знав, що це потрібна справа, і таким чином можна бути корисним своїй країні. За ці роки він заробив незабутній досвід, після чого у 2017 році вирішив звільнитися. Відкрив бізнес і зрозумів, що життя поза армією теж існує. Тоді він і подумати не міг, що колись доведеться знову взяти до рук зброю.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Сказав собі, що повернуся тільки тоді, коли покличе Батьківщина. Так і трапилося, у перший день війни зателефонували побратими, і не роздумуючи пішов у звичну для себе справу. І знову в строю, разом із колегами налагоджуємо зв'язок, забезпечуємо управління військами, допомагаємо набувати знання всім нужденним" - продовжив Юрій.

ЗСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що президент Туреччини Ердоган вирішив стати на бік путіна: допомагатиме і вже закликає до переговорів

Раніше повідомлялося, що 100 тисяч добровольців із Північної Кореї можуть взяти участь на боці Росії у війні проти України

Також, окупанти замишляють підрив Запорізької АЕС, загрожуючи всій Європі катастрофою: замінували енергоблоки, чекають на ВСУ