Президент України Володимир Зеленський розгляне петицію про заборону на в'їзд громадянам Росії. Українці виступили за.

Вона була розміщена на сайті українського гаранта ще наприкінці травня, і ось, за кілька тижнів до дедлайну українцям вдалося досягти свого.

Суть електронної петиції в тому, щоб заборонити громадянам Росії відвідувати Україну. Вони не мають права вступати на наші землі після того, що тут сталося внаслідок їхньої агресії, як вважає автор. Заборону просять зробити на наступні 50 років і українці вже зібрали 25 тисяч необхідних для цього підписів.

Петиція, фото: скріншот

Тепер Володимир Зеленський буде зобов'язаний розглянути цю заяву. При цьому будуть і винятки. Дозволити хочуть тим росіянам, котрі воювали проти своєї батьківщини, на боці України.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"На жаль, за ці 8 років влада не змогла захистити Україну від диверсантів, агентури та коригувальників, які весь цей час прибували в Україну через безвізовий режим з Росією. Ми поплатилися за це тисячами життів. З метою безпеки кожного українця зараз і в У майбутньому ми пропонуємо повністю закрити в'їзд в Україну всім росіянам на наступні 50 років і не видавати посвідки на росіян, окрім тих, хто воював на боці України в російсько-українській війні", - написав автор петиції.

Паспортизація, фото: скріншот із відео

Варто зазначити, що раніше було зроблено вже перший крок щодо того, щоб віддалити росіян від України. З 1 липня діє візовий режим і тепер вони не зможуть заїхати до нас без отримання спеціального дозволу.

Нагадаємо, що окупанти замишляють підрив Запорізької АЕС, загрожуючи всій Європі катастрофою: замінували енергоблоки, чекають на ВСУ

Раніше повідомлялося, що брати-близнюки залишилися без рідних і стали єдиним цілим у боротьбі проти російських загарбників

Також російський полонений почав шукати відмінності своєї армії від нацистської, але не зміг нічого сказати