Російських полонених в Україні стає з кожним днем ​​дедалі більше. Вони розповідають багато цікавої інформації, яка може стати нам у нагоді в майбутньому.

Допитує їх український активіст Володимир Золкін, після чого публікує ролик на власних YouTube каналах. На цей раз не став винятком.

Розмова була цього разу з бойовиком із міста Жданівка, що на Донеччині. Він, як сам зізнається, не хотів воювати, і навіть хотів зламати себе, проте не вдалося.

Полонений окупант, фото: скріншот з відео

Чоловік каже, що його змусили їхати в Україну і він навіть радий, що потрапив у полон. Після того, як його повернуть додому за обміном, він не повернеться на фронт. Навіть якщо за ним прийдуть, то просто почне «ламати себе», і вже навіть вигадав план.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Ключиця – найлегша кістка, і після її перелому буде ще три місяці відстрочки. Як довго це буде працювати – він не знає, і не рекомендує нікому за ним повторювати.

"Якщо всі почнуть робити, тоді може в мене на прокотити. Пізно про це додумався, треба було там ще ламати. Я думав якусь руку, але це було важко, важка кістка. Напарник не погодився, сам собі важко" - розповідає про свої пригоди окупант.

Полонений окупант, фото: скріншот з відео

Тим, кого хочуть мобілізувати, він передав, що спочатку потрібно сотню разів подумати, і тільки потім робити. У кожного має бути на плечах своя голова, і за вчинене все потім маємо відповісти. Він не розуміє, чому його ніхто не запитав, чи хоче він йти воювати, і тим більше чому не було ніякої бойової підготовки.

Очевидну відповідь на це питання зазначив Володимир Золкін – вони для путіна м'ясо, яке використовують для кількості.

Нагадаємо, що в окупантів істерика: дрони потрапляють у "яблучко", перетворюючи ворогів на "добрих росіян"

Раніше повідомлялося, що росія використала половину своїх військових ресурсів, а загальну мобілізацію боїться — чи ще довго вистачить .

Також, російські ліси горять нещадним вогнем, і до кремля недалеко: люди задихаються від диму, площа пожеж - до 83 тис. га