Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган вкотре заявив, що його країна готова провести переговори президента України Володимира Зеленського та президента РФ Володимира Путіна

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Про це він повідомив за підсумками зустрічі з президентом РФ у Сочі, повідомляє видання Anadolu.

"Я від початку наголошую, що переможця у війні в Україні не буде. Попри труднощі на місцях, я також твердо вірю, що криза буде вирішена за столом переговорів. Я ще раз нагадав пану Путіну, що ми можемо прийняти його зустріч із паном Зеленським. Ми продовжуватимемо розвивати наш діалог з нашим чорноморським сусідом, Росією, у всіх сферах, щоб сприяти регіональному та глобальному миру", — заявив президент Туреччини.

Також він розповів, що запропонував президентам України та Росії зустрітися в Стамбулі.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

"Я ще раз нагадав пану Путіну, що ми можемо прийняти його зустріч із паном Зеленським. Ми продовжуватимемо розвивати наш діалог із нашим чорноморським сусідом Росією в усіх сферах, щоб сприяти регіональному та глобальному миру", — додав він.

Відповідаючи на питання журналістів щодо припинення вогню між Росією та Україною, Ердоган висловив думку, що "тут велике значення має підхід сторін".

Нагадаємо, ми писали, що черговий "скелет" путіна дістали з шафи: рідна матiр покинула, а батько виявився звичайним алкоголіком.

Як повідомляв "Знай.ua" аеророзвідник "Raptor" за 160 днів війни навчився професійно вкладати росіян у ґрунт: "70 годин без сну".

Також "Знай.ua" інформував, що воїн ЗСУ пообіцяв давити ворога танками за те, що вони зробили з його рідним містечком.