Анатолій Чубайс, колишній глава адміністрації Кремля та віце-прем'єр, захворів в Італії після звільнення через вторгнення путіна в Україну.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

67-річний Анатолій Чубайс колись був головою кремлівської адміністрації та заступником прем'єр-міністра росії.

Він є найвищим російським чиновником, який звільнився з роботи через продовження вторгнення в Україну. Наразі він захворів у лікарні на Сардинії, Італія.

3 серпня його стан був офіційно діагностований як синдром Гійєна-Барре, рідкісне неврологічне захворювання, яке може бути небезпечним для життя.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Анатолій Чубайс. Фото: скрин відео

Однак у повідомленнях йдеться, що італійські спецслужби розпочали розслідування його хвороби. До Чубайса також приїжджав італійський прокурор.

За словами журналістки та екс-кандидата у президенти Ксенії Собчак, фахівці у захисних костюмах перевірили місце, де він захворів.

Це сталося після того, як вороги путіна кілька разів помирали за підозрілих обставин, а західні спецслужби побоювалися, що росія намагалася створити токсини, що імітують справжні хвороби.

Чубайс залишив росію після того, як у березні пішов з посади представника путіна в міжнародних організаціях.

Анатолій Чубайс (Зображення: East2west News)

«Його стан стабілізувався, але Анатолій Чубайс досі перебуває у реанімації. У нього погано працюють ноги та руки, не можна заплющити очі, у нього частковий параліч лицевого нерва», - розповіла Собчак.

У повідомленні антипутинського телеграм-каналу «Генерал СЗР» стверджувалося, що Чубайса внесено до попереднього розстрільного списку осіб, вороже налаштованих стосовно секретаря Ради безпеки росії Миколи Патрушева.

Нагадаємо, що у мережі розповіли про ювелірну роботу українських снайперів.