Глава Офісу президента України Андрій Єрмак вирішив висловитись про ситуацію на українському фронті. Наступні кілька місяців протистояння будуть вирішальними.

Про це він заявив у новому інтерв'ю японському виданню NMK .

Найближчі місяці війни росії проти України будуть вирішальними, і все завдяки озброєнню, яке ЗСУ одержують від західних партнерів кілька місяців. ЗСУ почнуть посиленіший контрнаступ у південних областях, і тим самим планують звільнити від окупантів усі території.

Андрій Єрмак

Життєво необхідно, щоб це сталося до того, як прийшов перший холод, адже в умовах зими воювати набагато складніше.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"У цій війні ми ніколи не підемо на поступки з погляду своєї незалежності, територіальної цілісності та суверенітету", - каже Андрій Єрмак. Затяжна війна зіграє лише на руку росіянам, саме тому цього не можна допустити в жодному разі.

ЗСУ. Фото: скрін youtube

Всі обговорення в уряді сьогодні спрямовані на досягнення перелому війни в ході бойових дій, і тоді це буде зробити набагато простіше.

Крім того, глава Офісу президента закликав США та інших союзників України запровадити нові та суттєвіші санкції проти росіян, адже це допоможе швидше закінчити війну. Наприклад, Кремль продовжує використовувати експорт енергоносіїв як важіль для усунення санкцій, і це є величезна проблема, яку потрібно найближчим часом вирішити.

Нагадаємо, тисячі зруйнованих життів через амбіції диктатора путіна: росіяни атакували цивільні об'єкти у 60 разів частіше, ніж військові

Раніше повідомлялося, що Олександр Старух пообіцяв звільнити Запорізьку область за короткий термін, ЗСУ вже почали готуватися

Також, на Херсонщині завдяки HIMARS окупанти перетворилися на пил — їхали атакувати Миколаїв