Російські окупанти на Харківщині, як не намагаються захопити ще хоч шматочок української землі, у результаті лише потерпають від ЗСУ. Там їм не вдається захопити навіть одне село.

Про це свідчить нова телефонна розмова загарбників, яку перехопила Служба безпеки України. Її опубліковано у Телеграм-каналі СБУ.

"В Изюме пацанов так гоняли, что они все "кончились". Их по пешеходному мосту гоняли без танков, без БМП… и просто так вот бегали туда. Сбегают, пиз*ы получат и обратно прибегут", – розповідає окупант своїй дружині.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Окупант також скаржиться, що його колеги-рашисти не можуть піти в наступ, бо в них мало людей. У результаті русні не під силу захопити навіть одне село:

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

"Мы не можем деревню взять одну. Поехали – пиз*ы получили, 20 человек убило, 100 раненых", - плачеться окупант у спідницю своїй дружині.

"А наші ЗСУ методично працюють над тим, щоб "російські пацани закінчилися" не тільки під Ізюмом, а й на інших тимчасово окупованих українських територіях. Слава Україні!", - запевнили в СБУ. СБУ

Нагадаємо, звільнення від мобілізації: названо категорію осіб, яка може отримати відстрочку від призову на військову службу

Як повідомляв "Знай.ua", українці взяли прямий курс до перемоги над осатанілими військами росії: "Закопувати у два ряди й трамбувати"

Також "Знай.ua" писав, хто насправді закриває небо над Україною: "Крилата ракета не досягне цілі та нікого не вб'є"