Мама 3-річної Лізи, яку вбила російська ракета у Вінниці, Ірина Дмитрієва померла від отриманих трав у реанімації. Про це повідомив telegram-канал "ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTS", проте деякі блогери інформацію спростовують.

У четвер, 14 липня, російські окупанти завдали ракетного удару по центру Вінниці. Серед загиблих 3-річна Ліза із синдромом Дауна, яка разом із мамою йшла до логопеда перед атакою росіян. 33-річну маму дівчинки Ірину Дмитрієву госпіталізували із тяжкими травмами.

Ірина Дмитрієва з дочкою. Фото: instagram

За інформацією, що з'явилася у соцмережах, жінка померла у реанімації.

Повідомлення про смерть мами Лізи. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Втім, деякі блогери заспокоюють, що мама дівчинки ще бореться за життя і перебуває в реанімації, хоч і дуже важкому стані.

Стан мами 3-річної Лізи. Фото: скрін telegram

Варто зазначити, що Ірина була гарною мамою і багато часу приділяла коханій дочці, що помітно на її сторінці в соцмережі Instagram. Також вона давала поради іншим мамам, які виховують дітей із синдромом Дауна. Жінка в розлученні з чоловіком, але він активно цікавився життям Лізи і періодично бачився з дівчинкою.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російська ракета вбила у Вінниці 3-річну Лізу із синдромом Дауна - її мама бореться за життя.

Також наш портал інформував, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".