Днями в Німеччині розпалився скандал. На вечірці де був присутній Олаф Шольц дівчатам підмішали "порошок для зґвалтувань", а тим часом блокують пакет допомоги Україні від ЄС.

Звинувачення в бік канцлера полетіли настільки серйозні, що він може втратити посаду. А тим часом за інформацією італійського видання Corriere della Sera, Німеччина заблокувала пакет допомоги ЄС Україні 9 млрд євро.

Олаф Шольц. Фото: скриншот Youtube

За інформацією видання, німецька влада вже понад місяць блокує виділення Україні чергового траншу допомоги. Берлін схвалив лише перший транш у 1 млрд євро. Кошти мають надійти у липні, однак, за даними українського уряду, Україна, як країна, що воює, потребує 5 млрд євро щомісяця.

За даними Corriere della Sera, німецькому міністру фінансів Крістіану Лінднеру не подобається, що Брюссель пропонує фінансувати допомогу Україні коштом загального європейського боргу. Лінднер обґрунтовує заморожування допомоги тим, що у вересні Україна ризикує не виплатити 900 млн євро зовнішнього боргу.

Крім того, складається враження, що за тими лідерами, хто підтримував Україну йде цілеспрямоване полювання. На закритій вечірці, де був присутній канцлер Німеччини Олаф Шольц восьми дівчатам були підмішані в напої "наркотики для зґвалтування", увечері 6 липня на святі за участю близько 1000 гостей у наметі біля канцелярії Берліна.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що Олаф Шольц знову тягне з постачанням озброєння для України, і придумав відмовку.

Як повідомляв "Знай.ua" Олаф Шольц розкрив мерзенні плани президента рф володимира путіна.

Також "Знай.ua" інформував, що Володимир путін узурпував Єльцина і захопив владу, агент ЦРУ розповів про четверту людину.