Відомий пропагандист, а також колишній депутат Верховної Ради України Ілля Кива знову поділився порцією абсурду, і наговорив багато зайвого.

Він записав нове відеозвернення, яке й опублікував на своїх сторінках у соціальних мережах. Обережно, під час перегляду може виникнути почуття ненависті.

Висловитися він вирішив щодо відставки з посади прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона, а також про інших світових лідерів. Звинуватив світ у нестабільності, на відміну від його росії, яка вже понад 20 років виживає під керуванням диктатора путіна.

Ілля Кива, фото: скріншот з відео

"Борис Джонсон без двох хвилин може втратити свою прем'єрську посаду, і увійти в історію Великобританії як найкорисніший чиновник. Старий Джо Байден, який поринув у своєму старечому маразмі, який знищив колись одну з найсильніших економік світу. Вже цієї осені може зіткнутися з процедурою імпічменту" - каже Ілля Кива.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Він вважає, що під час боротьби з путіним вони занапастили самі себе, що призводить до фатальних наслідків. Цікаво, звідки він бере такі дані.

Не оминув він і Володимира Зеленського, під чиїм керівництвом працював протягом останніх кількох років. Цей пропагандист вважає, що ним керують світові лідери і ніхто інший.

"Його якщо не отруять господарі, то розірве на шматки як шаленого собаку український народ, коли протверезіє і зрозуміє, що з ним створила ця лицедійська мертвія. Тебе, Зеленський, чекає плата" - підсумував своє звернення Ілля Кива.

Ілля Кива. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що в МЗС України російському "дипломату" лаврову поставили діагноз: дисоціативний розлад

Раніше повідомлялося, що воїн ЗСУ про амуніцію російських загарбників, які накривають артилерією

Також у Великій Британії вже почали навчати українських військових: посилять навички боротьби і відіграються на російських окупантах .