Попри пропаганду рф, російські солдати чудово розуміють справжнє ставлення українців до "асвабадітєлєй", і квіточки їх чекають тільки на могилках.

Одному з окупантів запропонували вийти на українські вулиці з однією умовою, повідомляє Максим Жорін з полку "Азов". Він розмістив відео з розмовою з полоненим орком. Той чудово розуміє, що наявність поліції врятує йому життя, адже українці не стали б "сюсюкатися" з загарбником.

Полоненому пропонують свободу. Фото: скриншот Telegram

У нас є домовленість з керівними органами, що ми можемо вас відпустити і ви зможете піти, будете вільні, але з єдиною умовою. На вас буде форма російської армії, з відзнаками та шевронами. Там не буде поліції, не буде військових. запропонували полоненому окупанту

Той одразу відмовився та заявив, що його одразу вб'ють. Тоді співрозмовники наполягли, що поліція та ЗСУ, або ТрО не будуть його зачіпати, просто вийдеш без зброї в формі. Але той залякано віднєкувався, заявляючи, що його місцеві точно приб'ють.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Вони ж пам'ятають, як ми зайшли. відповів рашист на питання чому цивільні можуть позбавити його життя.

Полоненому пропонують свободу. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти оселилися у санаторіях Запоріжжя, і влаштовують фейкові "протистояння" проти ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" Заріцька особисто переконалася у жорстокості окупантів, побувавши у підвалі, де ховалися українці та їхні діти.

Також "Знай.ua" інформував, що американці допомагають ЗСУ звільнити Харківську область та збити логістику окупантів.