Херсон окупанти намагаються швидше зробити "легітимним" для своєї влади, деякі дії говорять про безпечне поводження попри попередження про наближення ЗСУ.

У мережі повідомляють, що металеві протитанкові їжаки, які знаходилися біля Херсонської ОДА окупанти або колаборанти здали на металобрухт, натомість встановивши - дерев'яні. Про це написав Сергій Данилов у Facebook.

Скриншот повідомлення

Самовидець повідомляє що окупанти чи колаборанти вкрали протитанкові металеві їжаки біля будівлі Херсонської ОДА. Здали на металобрухт. Замість них поставили декоративні дерев'яні Сергій Данилов

Їжаки робились для Херсонської територіальної оборони. Але тепер вони поїдуть на переплавку, натомість приміщення Херсонської ОДА будуть оберігати декоративні дерев'яні конструкції.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Захисні споруди. Фото: скриншот Youtube

У коментарях українці підкреслюють, що таким чином окупанти готуються до приходу ЗСУ, дотично допомагаючи їм. Також зазначають, що білоруси повиставляли танки з дерева аби маскувати справжні.

"Може, нехай і танки замінять на дерев'яні, ми чесно не здамо путіну", "Готують здачу міста силам оборони України", "потужний захист", "біля десятка машин з бревнами таки заїхали в місто", "Білоруси танки дерев’яні роблять для маскування", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Борис Джонсон представив путіна в образі жінки, так було б простіше всьому світу.

Як повідомляв "Знай.ua" окупанти перетворили на страшного привида ще одне квітуче місто України

Також "Знай.ua" інформував, що на Буковині розкрадали гуманітарну допомогу: перепродували автівки для фронту.