Черговий пропагандистський рівень дна показав Соловйов на своєму ток-шоу, де зібралися декілька представників путінського квазісвіту. У притаманній їм манері гопників, "експерти" розказали, хто й коли зробив помилку, а не путін.

Обурення пропагандистів викликали слова Олафа Шольца про підтримку України, а також надання фінансової допомоги та зброї. Від неочікуваного повороту, у пропагандистів "підгоріло", та вони стали знову залякувати світ. Відео спічу Соловйова можна побачити на Youtube.

Пропагандист Соловйов. Фото: скриншот Youtube

Тут Шольц зовсім охамів. Він заявив, що "ми будемо допомагати Україні грошима і озброєнням, до тих пір, поки Путін не усвідомлює свою фатальну помилку". Чуєш, Шольц, фатальну помилку зробив не Путін, а Горбачов, коли дав об'єднатися двом Німеччинам. Ось це була помилка. Помилку зробив товариш Сталін, який вирішив, що не треба так з Німеччиною, нехай все-таки буде. Ось це була помилка. Для того, щоб ти, моль, смів щось говорити Росії.

Олаф Шольц, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Специ ж заявили, що зброї в Германії - на 10 хвилин боя. Тому надто перейматися тим, що там поставить Німеччина не варто.

Нагадаємо, ми писали, що сепаратист Царьов назвав обстріл мирних будинків Києва "демонстрацією сили рф"

Як повідомляв "Знай.ua" колишній керівник Радбезу США, назвав, що допоможе Україні безперечно перемогти.

Також "Знай.ua" інформував лукашенко може відправити до України близько 15 тисяч білоруських військових за наказом путіна