Російські окупанти масово йдуть у відмову і не хочуть брати участь у бойових діях проти України. Про це розповів один із загарбників у телефонній розмові, яку вдалося перехопити Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України. Запис відомство опублікувало на офіційній сторінці в facebook.

Російський окупант, який перебуває в Харківській області розповідає, що в його підрозділі практично не залишилося кому воювати. Дезертували 80 осіб, а тих, що залишилися намагаються кинути на штурм позицій ЗСУ, але ніхто йти не бажає.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Загарбник зізнається, що сам не захотів йти в бій, так як знає, що в разі чого його ніхто не буде витягувати і кине при першій же можливості. Він визнає, що командування тільки бреше і кидає їх, як "м'ясо" і навіть не виплачують обіцяних зарплат.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Типу бабла не платять, заміни немає. А тут просто кинули, як м'ясо... З ... (втекло) вже чоловік вісімдесят. Нас залишилося чоловік шість", - поскаржився російський окупант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російські спецслужби роблять все, щоб Україні не було чим воювати: погрожують розправою іноземним торговцям боєприпасами.

Також наш портал повідомляв, російські окупанти почали використовувати діточок українських захисників в цілях шантажу - не можуть після такого називатися людьми.

Крім того, наш портал писав, заочне протистояння закінчилося? Посол України в Німеччині Андрій Мельник планує вибачитися перед Шольцем за "ліверну ковбасу".