Російські окупанти настільки бояться протистояння з ЗСУ, що починають цілодобово безперервно пити алкоголь. Їм так легше, по всій видимості, змиритися зі своїм програшем.

Про це свідчить телефонна розмова окупанта, який перехопила Служба безпеки України, і був опублікований на сторінках відомства в соціальних мережах.

З даного ролика стає ясно, що велика частина військових йде у відпустку за так званими "сімейними обставинами". Як тільки переступають кордон рідної області, пишуть заяву на звільнення, і більше не повертаються на війну.

"У нас все з*бались, залишилося 6 осіб, уявляєш?.. Ніхто не повертається, всі звільняються, всі змотуються", — розповідає дружині окупант, який воює в східних областях України.

Така тенденція зустрічається вкрай часто серед них, і як зазначили в Службі безпеки України, вони просто бояться вступити в атаку з ЗСУ. Приходить усвідомлення, що після такого вони зможуть повернутися додому тільки в чорних пакетах. Саме тому російські загарбники користуються старовинним російським лайфхаком - приглушують страх алкоголем.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

російські окупанти. Фото: скриншот Youtube

"Я бухаю... бо боюся. Тут всі бухають", - зізнається загарбник.

Якщо так піде далі, і їм все таки пощастить повернутися додому, то дружинам доведеться боротися не тільки з вічним страхом "чоловіків" при слові "Україна", а ще й з їх алкоголізмом, який вилікувати буде вкрай складно.

Все це грає тільки на руку українцям, так як після перепою вони і зовсім не зможуть воювати, і будуть падати ще до першого пострілу з боку України.

Нагадаємо, що дружок Путіна Володимир Соловйов знову почав погрожувати Третьої світової, але у нього закінчився час

Раніше повідомлялося, що вирішили "налякати"? Білорусь розташувала вздовж кордону з Україною дерев'яну "бронетехніку" - речник Міноборони

Також, окупанти втекли від молодіжного та Катеринівки на Донбасі після атаки ЗСУ — плани ворога летять шкереберть