Потрапляючи у полон загарбники зізнаються, що відбували термін ув'язнення за невеликі злочини у буцегарні, та обрали війну замість в'язниці.

Полонений з "лнр" пішов воювати проти України, аби не сидіти у тюрмі за крадіжку. СБУ оприлюднило розмову з полоненим окупантом.

Полонений окупант. Фото: скриншот Telegram

Полонений зізнається, що був тричі засудженим до ув’язнення: двічі – за пограбування та один раз – за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Не зраджуючи своїм засадам, 2021 році він знову вчинив правопорушення. Але цього разу замість буцегарні отримав пропозицію: сісти в тюрму вчетверте чи підписати контракт на службу у бойовиків. Так у липні 2021 року злочинець став до лав "народної міліції ЛНР".

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну його відправили на фронт. Щоправда, "вояка" більшість часу провів під вартою у комендатурі, оскільки його спіймали на пияцтві.

У травні окупанти мобілізували всі "резерви", щоб захопити Сіверськодонецьк. Тож і цього бойовика звільнили з-під варти.

Та вже за 3 дні боїв здався у полон ЗСУ. "Це не наша війна, продовжувати її немає сенсу", - каже полонений.

Нагадуємо усім, хто опинився не на своїй війні про гарячу телефонну лінію 2402. Подзвонивши на неї, можна здатися в полон і цим зберегти своє життя.

Нагадаємо, раніше ми писали, що бійці ЗСУ випробували нове озброєння на російських окупантах: одним махом спалили більше десятка техніки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ріжуть вени аби не воювати: російські окупанти калічать себе, щоб не їхати в Україну.

Також "Знай.ua" писав, що СБУ знешкодила небезпечне угруповання, підконтрольне російським спецслужбам: маскувалися під добровольців