16 червня Президент Франції Еммануель Макрон, канцлер Німеччини Олаф Шольц, прем’єр-міністр Італії Маріо Драгі та очільник Румунії Клаус Йоганніс відвідали зруйнований російськими окупантами Ірпінь Київської області.

Побачене у Ірпені вразило президента Франції. Він навіть написав декілька твітів українською мовою. Проте своє ставлення висловили українці, прокоментувавши твіт Макрона. Вони нагадали президенту Франції, щоб він не забув зателефонувати путіну, а також саркастично нагадали про "обличчя путіна": "Йди, подзвони путіну"

Ірпінь в Україні. Ми бачили спустошене місто і сліди варварства. А також героїзм українок та українців, які зупинили російську армію, коли вона йшла на Київ. Україна чинить опір. Вона має бути здатною перемогти. Еммануель Макрон

Скриншот коментаря

У коментарях наводили слова медведєва, який також розмістив твіт, назвавши макрона любителем жаб.

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Також запитували, що він з цього приводу думає:

"Що ви думаєте з цього приводу, пане Телефоніст?", "Ви повністю збентежений. Ви також глави держав. Як ви думаєте, РОСІЯ може програти війну? Вам вдасться лише вбити українців, а ваша зброя не прибуде. Заберіть ЄС до біса ідіотів" - писали у відповідь до твіта.

Скриншот коментаря

"Ну що там із збереженням путінського обличчя? допоможи їм, що ти тут у твіттері сидиш пафосні промови штовхаєш, у тебе стільки можливостей, на відміну від нас усіх, а звичайні люди роблять у сукупності більше", "В цьому будинку жили люди, ходили на роботу, виховували дітей, планували майбутнє, до тих пір поки один хворий підстаркуватий ідіот, якому ви часто надзвонюєте, не вирішив розбомбити цілу країну, і це місто також"

Скриншот коментаря

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Європи є всі шанси знову розлютити путіна, не можна не скористатися моментом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", постачання зброї - це крапля в морі, потрібні удари ракет в тил рф.

Також "Знай.ua" писав, що американські експерти розповіли про поворотний момент на лінії фронту в Україні.