Радник глави офісу президента України Олексій Арестович розповів, коли закінчиться один з найбільш нудних серіалів на сьогоднішній день - "поставки зброї від заходу".

Про це чоловік розповів під час чергової розмови з російським журналістом Марком Фейгіним на його YouTube-каналі.

За словами чоловіка, протягом останніх двох місяців українці спостерігають за серіалом, який пов'язаний з поставками зброї. Західні країни обіцяють нам допомогти, але якомога довше відтягують цей процес.

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

"Я уявляю майбутніх істориків, які вивчатимуть цю війну в тому числі по нашому з тобою серіалу нескінченному. Я уявляю, як їм буде нудно все це дивитися. Десь там розмови про зброю пішли з початку квітня, і де-небудь вони більш-менш припиняться, я підозрюю в серпні. Більш нудного серіалу, ніж передача заходом нам зброї навіть уявити нудно" - розповідає Олексій Арестович.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Справа в тому, що спочатку, коли західні країни пообіцяли надати Україні важке озброєння, всі зраділи. Терміни були на кінець травня, і очікувалося, що вже до кінця червня Збройні Сили України зможуть звільнити значну частину територій. Був навіть підписаний ленд-ліз вдруге за всю історію США, проте, як виявилося, приводів для радості вкрай мало.

Фото: Арестович, соцмережі

Вже середина червня, а на озброєнні української армії немає необхідної зброї, яка б допомогла витіснити ворога з земель. Раніше звучали терміни також про серпень, мовляв саме тоді трапиться переломний момент, однак, як бачимо, це може затягнутися ще на кілька місяців.

Нагадаємо, що окупанти від страху перед ЗСУ божеволіють і скаржаться на погані "броніки"

Раніше повідомлялося, що залишилося чекати не довго? Стало відомо, хто хоче залізти в крісло Путіна

Також, співробітники СБУ виявили під Харковом ще одного зрадника - заради легких грошей розповідав про позиції ЗСУ