Кадирівці продовжують дивувати своєю недалекістю. За кілька місяців повномасштабної війни проти рашистів кожен українців остаточно виділив для себе думку про військовослужбовців з Чечні (що, звичайно ж, не стосується хлопців з Ічкерії) про те, що вони труси і воювати насправді не вміють.

І більше того - кадирівці воїни TikTok. Поки вони, ховаючись за вантажівкою, прицілюються в когось, оператор спокійно стоїть на відкритій місцевості і знімає.

Кадирівці, фото: скріншот з відео

Є два варіанти такої безпечної поведінки оператора: або він занадто сміливий, або це чергова дешева постановка. Це схоже, звичайно ж, на другий варіант. Дон-Дон Кадиров з першого місяця війни особисто є рознощиком фейків. Наприклад, якось він публікував фотографію, як він на колінах молиться нібито на українській заправці.

Але недогледів Кадиров, що ззаду на заправці напис "Роснефть". Такі витівки великі "тіктокери" виставляють далеко не вперше. Самі ж кадирівці - це не чеченці, а зрадники свого народу, які прийшли мародерити і винищувати українське населення.

Популярні новини зараз

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

На чеченському телебаченні регулярно показують сюжети, де кадирівці нібито роздають гуманітарну допомогу українцям на окупованих територіях. У той час як наші відважні хлопці всіма силами захищають українців і знищують русню.

Нагадаємо, Російські окупанти бояться вступати в прямі бойові зіткнення з бійцями ЗСУ: тікають при найменшій можливості

Як повідомляв "Знай.ua", військовий подарунок від Словаччини припече окупантів на далекій відстані

Знай.ua писав, "Почалася Третя світова війна": пропагандистку Скабееву "порвало" в прямому ефірі