Стало відомо про те, що російські окупанти в Україні знайшли роботу, з якою вони впораються краще, ніж з війною. Намагаються влаштуватися до місцевих на збір полуниці.

Про це повідомляє оперативне командування "Південь".

Справа в тому, що російські окупанти приходять до місцевих жителів, і намагаються влаштуватися на роботу. За збір полуниці платять 50 гривень на годину.

"У Херсонській області рашистські окупанти, відчуваючи нестачу логістичного забезпечення, приходять до місцевих жителів і намагаються найнятися на збір полуниці. Військові знаменитої "другої армії світу", немов гастарбайтери, готові групами складати зброю купами і збирати полуницю. Пропонують свої послуги по 50 грн (не рублів) на годину", – повідомили в ОК "Південь".

При цьому, як стверджують місцеві жителі, загарбники поводяться напрочуд спокійно, і працюють добре. Коли не справляються на полі бою, знаходять роботу, яка їм явно ближче.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Збір полуниці, фото: Facebook

Також, існує ймовірність того, що їм не платять абсолютно обіцяних коштів, а їсти хочеться. Ось і шукають нові рішення проблеми. Хоча, відверто кажучи, краще б поверталися назад до себе додому, і працювали там.

Також, існує ймовірність того, що це чергова провокація. Наприклад, не так давно з'явилася інформація про те, що окупанти переодягаються у форму Збройних сил України, і починають ходити по домівках місцевих жителів. Розпитують про позиції росіян, а тих хто дає відповідь-відразу ж забирають.

Збір полуниці, фото: Facebook

Нагадаємо, що екс-тренер збірної України Андрій Шевченко разом з друзями зібрав 2 млн фунтів стерлінгів для ЗСУ

Раніше повідомлялося, що Олександр Лукашенко нарешті показав, звідки на Білорусь готувався напад: виявилося, не з України

Також, американська журналістка Енн Епплбаум розповіла, чому не можна йти на компроміси з Путіним