Стало відомо про те, що на Донбасі українські захисники знищили численний підрозділ "вагнерівців". У живих нікого не залишилося.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови окупантів, які поділилися подробицями ситуації на фронті. Опублікували його на сторінках Служби безпеки України в соціальних мережах.

Збройні сили за три місяці повномасштабної війни показали, що вони працюють як справжні професіонали, і навіть змогли ліквідувати великий підрозділ "вагнерівців" на Донбасі.

Тепер російські окупанти бояться воювати, і перехоплена СБУ розмова це доводить. Хочуть додому, і більше ніколи не приїжджати в Україну, але вже занадто пізно.

"Туди, де рубіж треба взяти, туди ПВК-шників он скільки загнали... а толку них*Я Немає від цих ПВК-шників! Там вони, всі полягли, ці ПВК-шники. Це, бл*, спецназ, нах*й! Підготовлений, еб * ний в рот! Вони всі полягли. Ну не все, там залишки якісь безпонтові залишилися. Я, х*й його знає, я більше взагалі виходів не бачу з цієї ситуації", - сказав окупант своїй дружині.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

В результаті, жінка не знайшла жодних слів, окрім як послати наших захисників у напрямку російського корабля. Мабуть, вона до кінця не усвідомлює, хто саме тут агресор. Але, нічого, пройде ще трохи часу, і росіяни усвідомлюють весь кошмар того, що відбувається.

Нагадаємо, що строковик з Нацгвардії з позивним "Бандит" збив три літаки рф з ПЗРК за півтора місяці

Раніше повідомлялося, що американська журналістка Енн Епплбаум розповіла, чому не можна йти на компроміси з Путіним

Також, український розвідник тренувався по 18 годин на день, щоб стати професіоналом