Десантниками назавжди приземлено два ворожі безпілотні засоби спостереження.
Українські захисники успішно ведуть боротьбу з ворогом. Воїни-десантники ДШВ ЗС України продовжують ефективно знищувати повітряні цілі російських окупантів. Так було знищено два безпілотних засоби, завдяки яким ворог збирав інформацію. Відповідне відео з'явилося на сторінці в Facebook.

ЗСУ знищують БПЛА. Фото: Facebook

На відео зафіксовано застосування сучасного переносного зенітно-ракетного комплексу "Перун" військовослужбовцями підрозділів протиповітряної оборони 95 окрема десантно-штурмова бригада Збройнi Сили України та представників територіальної оборони.

ЗСУ знищують БПЛА. Фото: Facebook

Зокрема, нещодавно завдячуючи злагодженій роботі в одному з районів ведення бойових дій ними було назавжди приземлено два багатоцільові безпілотні авіаційні комплекси "Орлан-10".
В цілому за 19 травня було знищено 8 танків, 14 БТРів, 6 ватомобілів, а також два багатоцільові безпілотні авіаційні комплекси "Орлан-10".

ЗСУ знищують БПЛА. Фото: Facebook

Зараз Збройні Сили України накопичують озброєння для того, щоб незабаром здійснити контрнаступ, і звільнити наші території.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Боріс Джонсон розповів про додаткову допомогу Україні - це далекобійна артилерія, протикорабельні ракети та безпілотники.

Популярні новини зараз

Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Запоріжжі більше ніж тисяча машин заблокована загарбниками - третю добу люди живуть на дорозі.

Також "Знай.ua" писав, що Олексій Арестович розклав по пунктах, навіщо окупантам потрібен острів Зміїний.