Через практично три місяці війни до російських окупантів дійшло, що їм тут робити нічого. Саме тому вони почали придумувати плани, як втекти з війни.

Про це стало відомо завдяки оприлюдненню нової розмови окупантом Головним управлінням розвідки Міністерством оборони України. Там регулярно публікують новини про плани російських окупантів. На жаль для них, їм не судилося збутися.

Цього разу розповіли історію примусово "мобілізованого" цивільного з "ДНР". Він хоче втекти від цієї війни, так як для росіян він всього лише "м'ясо". Дуже дивно, що він це зрозумів лише через три місяці війни.

"У нас є" мосінкі", це снайперські гвинтівки, 43-го року. На них росіяни дивляться, навіщо це вам? Це ж музейний експонат. Нас називають "святі". Ми запитуємо "чому"? Вони кажуть, ви ж ходите без спорядження, без каски. Чеченці називають м'ясом«, - зазначив"мобілізований".

Їхати з військових дій планує цілий взвод, і станеться це вже до кінця травня, за їхніми планами. Крім того, разом з ними піде комбат і полковник зі штабу.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Полонені. Фото: Telegram

Російські окупанти, як каже "мобілізований", відправили його підрозділ неофіційно, як"вантаж 200".

"Тому, Якщо скажуть що дезертир, та пішов ти. Мене тут немає. Доведи зворотне. Ми ж, типу, добровольці. А насправді добровільно-примусово", - зазначив чоловік.

ЗСУ розгромили російських окупантів, фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Ще один доказ того, як російська влада ставиться до людей. Для них це всього лише жива сила.

Нагадаємо, що знайшли 12 загиблих: квазіреспубліка "днр" придумала про загиблих в драмтеатрі Маріуполя, решта в братській могилі

Раніше повідомлялося, що Дмитро Гордон назвав терміни, коли трапиться переломний момент на фронті

Також, Кремль показово карає командирів окупаційних військ за провали в Україні