Стало відомо про те, що в Мелітополі "партизани" вбили російських військових високого рангу. Всі, хто наважується напасти на чужі землі, отримує по заслугах.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Запорізької обласної Військової адміністрації.

Справа в тому, що раніше тимчасово окупований Мелітополь вже називали центром партизанського руху, і ось, зараз їм вдалося ліквідувати російських військових високого рангу. Перед цим місцеві патріоти вже здійснили понад 20 успішних операцій.

Сталося це в районі теплотраси будинку №52 по вулиці Героїв України. Представники колаборантів приїхали на місце, а потім звідти відвезли два тіла в пластикових пакетах. Окупанти при цьому намагаються приховати цей інцидент.

"Є інформація, що "народні месники" допомогли відправитися на той світ двом рашистам високого рангу. Окупаційна влада, ясна річ, замовкла. Пропагандистські ЗМІ Путіна як в рот води набрали", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Мелітополь, мітинг. Фото: Youtube

До слова, не так давно з'явилася інформація про те, що росіяни почали звозити в Мелітополь своїх людей, які за допомогою пропаганди повинні будуть нав'язати людям кілька важливих повідомлень.

У голови громадян намагаються донести абсолютно брехливі думки про те, що "українська влада здала місто", "кинула Мелітополь, і тому не проводить евакуацію", ну, і звичайно ж, що коли "ЗСУ прийдуть в місто, те буде розбомблено".

"Звичайно, всі ці ворожі послання орієнтовані тільки на те, щоб мелітопольці погодилися на співпрацю із загарбниками і перестали довіряти легітимній українській владі", - повідомляє ОВА.

Нагадаємо, що новий наказ - Міністр оборони Резніков розповів про завдання для захисників Маріуполя

Раніше повідомлялося, що окупанти в черговий раз обстріляли крилатими ракетами міст через Дністровський лиман, який не працював вже два тижні-закрили ще в квітні

Також, ЗСУ показали росіянам, як використовують трофейну техніку проти окупантів