Стало відомо про те, що у Росії недостатньо високоточних боєприпасів. Використовували практично всі, а поповнити запаси нічим.

Про це стало відомо завдяки новій заяві британської розвідки. Опублікували нові дані на офіційному акаунті Міністерства оборони Великобританії в соціальній мережі Twitter, де регулярно сповіщають про актуальну ситуацію в Україні.

Відзначається, що у Росії стало набагато менше високоточних боєприпасів, саме тому вони почали використовувати для бомбардування застарілі ракети і бомби.

На самому початку повномасштабного вторгнення в Україну, окупанти на кожному розі кричали про свою здатність наносити точкові удари, а також обмежувати збиток від бомбардувань для міст.

Зпуск ракети "Іскандер"

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Однак, оскільки конфлікт триває понад довоєнні очікування Росії, російські запаси високоточних боєприпасів, ймовірно, сильно виснажені. Це змушує використовувати легкодоступні, але застарілі боєприпаси, які менш надійні, менш точні і легше перехоплюються. Росії, швидше за все, буде важко замінити вже витрачену високоточну зброю", - йдеться в повідомленні.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Крім того, завдяки війні в Україні, стало відомо про недоліки російської армії. Вони не здатні наносити великомасштабні високоточні удари. Вони піддали російські міста невибірковим бомбардуванням, абсолютно не думаючи про жертви серед цивільного населення.

Нагадаємо, що в ОПУ розповіли, чи чекати ядерного удару по Києву - не ведіться на страшилки

Раніше повідомлялося, що

Раніше повідомлялося, що помер журналіст Максим Мединський, захищаючи Україну від окупанта з 2014 року

Також, російські окупанти відмовляються воювати і скаржаться на боягузтво командирів