Стало відомо про те, що Російська Федерація використовувала вже приблизно 65% своїх наземних озброєних. Ще трохи, і вони покинуть нашу з вами землю раз і назавжди.

Про це стало відомо завдяки новому висновку від британської розвідки, яку опублікували на офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter.

У такий спосіб, там повідомляють, що було виведено з ладу більше чверті російських підрозділів, яких відправили брати участь у цій злощасній війні. При цьому, серйозних втрат зазнали війська, які раніше вважалися елітними у окупантів, і на їх відновлення тепер можуть піти роки.

"Деякі з найбільш елітних підрозділів Росії, в тому числі повітряно-десантні війська ВДВ, постраждали від найвищих показників виснаження. Росії, ймовірно, будуть потрібні роки, щоб відновити ці сили", – сказано в повідомленні.

Британська розвідка, фото: Twitter

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Російські війська продовжують нести величезні втрати в цій війні, і це не дивно, так як їх абсолютно не підготували до боїв. Вони думали, що ЗСУ не зможуть чинити опір, але, вийшло зовсім інакше. За більш, ніж два місяці війни було ліквідовано близько 24 тисяч військових особового складу окупантів, і втрати з їхнього боку продовжують зростати.

ВСУ, фото: Facebook

При цьому, вище військове і політичне керівництво продовжує розповідати всьому світу казки про те, що втрати мінімальні.

Розбита техніка окупантів. Фото: YouTube

Нагадаємо, що російський офіцер зізнається, що стріляє по солдатам, щоб змусити їх йти в бій

Раніше повідомлялося, що Поворознюк запевнив херсонців, що скоро ЗСУ їх звільнять від окупантів

Також, в Маріуполі незабаром може загинути 100 тисяч мирних громадян: причина далеко не в обстрілі