Олексій Арестович повідомив українцям хорошу новину про Маріуполь, заявивши, що путін злякався Зеленського

Олексій Арестович, який від початку війни став воєнним аналітиком та експертом, розповів свої спостереження та розтлумачив, що сталося, та чому рф вивела частину військ від Маріуполя. Про це Арестович розповів у черговому брифінгу, оприлюдненому на сторінці у Facebook.

Олексій Арестович, фото: Facebook

Вын сказав, що битву за Маріуполь путін програв. По-перше, вони звідти вивели війська і тепер нашим воїнам буде простіше їх щодня вбивати. А по-друге, у них немає такої кількості військ, щоб оточити "Азовсталь". На думку Арестовича, потрібно у 2-3 рази більше.

Схоже на те, що загроза втрати Маріуполя відступила, вважає радник Офісу Президента. І по-третє, "вони злякалися ультиматуму Зеленського, що Україна вийде з переговорів якщо вб'ють там наших військових. Вони бояться, що Україна вийде з переговорного процесу", - заявив Арестович.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Путін проявив "турботу" про російських солдатів, щоб вони там не гинули. Це означає наступне – вони не можуть фізично взяти "Азовсталь", вони це зрозуміли – вони зазнали величезних втрат", – сказав Арестович.

Нагадаємо, раніше Україна готується до військової деблокади Маріуполя через "тишу" в Москві.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Росіянам нагадали, як виглядає їх рідний Мурманськ без війни - суцільний смітник.

Також "Знай.ua" писав, що Парламенти Естонії та Латвії визнали, що дії російських окупантів в Україні - це геноцид українського народу.