Стало відомо про те, як у Пентагоні відреагували на запуск Російською Федерацією по Україні балістичними ракетами. У США вважають, що ніякої загрози в цьому немає.

В Пентагонi прокоментували запуск Росією міжконтинентальної балістичної ракети Сармат.

Там зазначають, що цей запуск США не вважають загрозою для країни, або ж союзників.

Пентагон

"Ми не вважали це випробування загрозою для Сполучених Штатів або їх союзників. Департамент як і раніше зосереджений на незаконній і неспровокованій агресії Росії проти України", - зазначили в Пентагоні.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також, вони сказали про те, що дане тестування є досить рутинним, і не повинно було стати повною несподіванкою для всіх.

Ракета

"Росія належним чином повідомила Сполучені Штати відповідно до своїх зобов'язань за новою угодою про скорочення стратегічних наступальних озброєнь про те, що планує випробувати цю міжконтинентальну балістичну ракету", — йдеться в повідомленні.

Міжконтинентальна балістична ракета Hwasong-17

У Міноборони рф перед цим розповідали про те, що на космодромі Плесецьк випробували ракету Сармат, і це, як зазначив Дмитро Рогозін, "подарунок НАТО".

Нагадаємо, що Росія напала на українські території 24 лютого. Вони планували захопити великі міста всього за кілька днів, але, як бачимо, ЗСУ дають сильну відсіч. За два місяці вони ніяк не просунулися в своїх планах.

ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що Росія відмовилася від Великоднього перемир'я на Донбасі: хочуть приносити руйнування і біль навіть у свято

Раніше повідомлялося, що ЗСУ ліквідували під Сєвєродонецьком командира роти 57-ї бригади ЗС РФ

Також, росіяни поховали окупанта на його батьківщині, але тіло залишилося в Україні